Ondersteunde Communicatie

De inzet van hulpmiddelen, gebaren, foto's en plaatjes stimuleert communicatie en daarmee tevens de taalontwikkeling en het 'denken'. Dus... twijfel nooit en gebruik hulpmiddelen om je communicatie te ondersteunen. Ondersteunde Communicatie....hoe pak je dat dan aan? Hierbij kan ik helpen met Kaboem Logopedie! Via Kaboem Logopedie ga je a.d.h.v. videofeedback aan de slag. 

 

Ik ben verbonden aan de OC-specialisten. OC-specialisten is een onafhankelijke groep therapeuten. Wij bieden ondersteuning aan mensen die niet of nauwelijks kunnen spreken. Onze jarenlange ervaring met complexe hulpvragen maakt dat er snel en vakkundig een persoonlijk advies of training gegeven kan worden. Ik ben verbonden aan deze groep therapeuten.

De OC specialisten – Specialisten in Ondersteunde Communicatie

 

Voor complexe trajecten met OC werk ik samen met Stichting Milo dat is opgericht door Prof. dr. L.J.M. Hans van Balkom. Neem een kijkje bij Stichting Milo voor deze specifieke zorg. Home - Stichting Milo: Wegbereiders in communicatie

 

Meer lezen over OC? [Bron: Leerstoel Ondersteunde Communicatie]. Op deze pagina kunt u meer definities van OC bekijken. Leest u ook de 'Feiten en cijfers over OC' MA02-3-6mrt18-Factsheet-NVLF.pdf (stichtingmilo.nl)